Virksomheden

WebAL er startet på baggrund af en passion for AV og teknik inden for oplevelsesindustrien.

Virksomheden er etableret i 2016. Før vores egen eksistens har alle medarbejdere tidligere arbejdet i eventbranchen hvor vi har draget erfaringer som vi netop ville optimere på.

Vi er et hold bestående af en håndfuld unge og utrolig nysgerrige mennesker. Vi elsker at eksperimentere med materialer, produkter, hardware, software og teknikker for at skabe noget som vi kan være stolte af og synes er fedt!

Et projekts kvalitet afhænger meget ofte af dets planlægning, og netop derfor er denne del utrolig vigtig for os. Vi ønsker at have et tæt samarbejde omkring projektet for at sikre det bedst mulige resultat.

Vi står ofte tilbage efter et event eller projekt og kigger på hinanden imens vi tænker, "det var godt nok fedt det vi fik lavet dér", og det er noget der afspejler sig i det vi leverer og skaber i samarbejde med jer!

Teamet

Virksomheden består pt af 7 ansatte som hver især bidrager på hver deres måde. Vi har kompetencer inden for det dybere tekniske i AV-industrien til kollegaer der er skarpe på montage og installation.

Vi beskæftiger os primært med AV og teknik til eventbranchen som trækker fra faste installationer, messestande, koncerter, konferencer mv. Hertil har vi forsøgt at sammensætte et hold der kan løfte disse opgaver.

Vi er et ungt team som alle sammen brænder for at tænke nyt i forhold til løsninger og måder hvorpå man kan tage de traditionnelle events nye steder hen. Det er her de sjove løsninger bliver lavet, og det er også her hvor folk ligger mærke til events, standen eller brandet.
Add a caption text here*

7

Dedikerede medarbejdere

1.000+

Timers afvikling

99%

Positiv Feedback

go  top