Messestand på EL & Teknik 2022

Special messestand tilpasset helt specifikt til produkter og indhold. En kombination af AV, i form af skærme og touchskærme, og standvægge med budskaber, produkter mv.

Standen er opbygget i et modulært standsystem som muliggør at vi kan bygge efter den plads der er til rådighed, samt gør at standen kan have forskellige afarter af sig selv efter hvor den bliver opsat henne.

Standen bød på alt fra en bar med øl og sodavand, til loungeområde med akustik, til et mødelokale hvor der kunne snakkes og aftales væk fra støjen i messehallen.

Der var indtænkt forskellige interaktive muligheder samt skærme for også at fange de besøgende på denne front. Her kunne de besøgende blandt andet klikke sig rundt i den mange produkter.

På standen var en række produktpodier som gjorde det muligt for de besøgende se og røre fysisk ved de utrolig fede og specielle LED lamper som LED Light Danmark byder på. Her kan næves mange forskellige lamper og spots fra en tyng skinne til loftet til en stor stadion-projektør.

Skal du bruge AV-udstyr til dit næste event? 

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste arrangement. Dette gælder hvad enten det er live eller ej, så kan vi bidrage på den tekniske side.

Tøv ikke med at tage fat i os hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp. Vi hjælper gerne både med sparring omkring dit event, til faktisk arbejde og udstyr til eventet.

Kontakt os på: 

  • Mail: info@webal.dk
  • Tlf.: 40 75 10 95

go  top