Live Partner Event for firmaets forhandlere og distributører

Live streaming af event for virksomhedens partnere rundt omkring i verden. Live streaming via platform hvor alle partnere kunne deltage. Her var der mulighed for at stille spørgsmål som ville blive taget op løbende gennem eventet. Eventet blev afviklet med virksomhedens egene folk foran kameraet og WebAL som den tekniske afviklinger med alt fra studie-setup, kamera, lyd, lys og grafik.

Vi bygger et studie i virksomhedens lokaler med deres egen grafik/branding som passer til deres billede udadtil. Dette gør det til en omkostningseffekt model for virksomheder som ikke afholder live events hele tiden. Dette studie-setup kan laves som man ønsker det, og kan bruges flere gange.

Er det lige det du skal bruge? 

Står du og skal afvikle et live event til dine kunder, samarbejdspartnere, leverandører eller andet, så kan WebAL hjælpe med den tekniske afvikling. Vi sørger for at alt teknikken er på plads og at selve afviklingen bare kører. Du slipper for at skulle tænke på andet end hvad de for sagt og vist foran kameraet.

Jeg skal lave en produktdemonstration - Kan jeg det? → JA

Vi laver ofte live afviklinger hvor virksomheder skal lave forskellige produktdemonstrationer. Dette er intet problem. Det er uanset om det er et fysisk produkt, noget software eller en hybrid her i mellem. Vi har gode erfaringer med at få vist produktet og dets funktioner som i selv gennemgår på en rigtig god måde så seeren får meget ud af det. Det er alt fra video fra forskellige vinkler som live klippes, til visning af interface, dashboards, grafikker mv.

go  top