Byfornyelse - Online afvikling så flere kan være med!

Et af Københavns Kommunes mange initiativer eller opgaver er byfornyelse af forskellige dele af byen. Dette er noget som berører mange mennesker, og det er et område hvor det er utroligt svært at komme ud til mange på én gang.

Derfor hjalp vi med live afvikling af et informationsmøde omkring en kommende byfornyelse for en masse borgere i et af de mange områder i København. Dette indebar en live streaming af selve informationsmødet som blev afviklet i et af kommunens lokaler. Her var der forskellige der præsenterede de mange informationer som skulle nå ud til borgerne. Der var mulighed for at stille spørgsmål via både chat og video/lyd undervejs i bestemte spørgsmålsrunder.

Efter selve præsentationen blive borgerne splittet op i grupper online for at kunne få svar på endnu flere spørgsmål med flere ansatte som sad med i de enkelte grupper.

Hele live afviklingen blive rundt af med en fælles afslutning til alle borgerne der fulgte med.

Vi stod for afvikling af A-Z, som indebar alt fra kamera og lyd til flere rum, til selve live klipning og produktion.

Skal du bruge AV-udstyr til dit næste event? 

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste arrangement. Dette gælder hvad enten det er live eller ej, så kan vi bidrage på den tekniske side.

Tøv ikke med at tage fat i os hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp. Vi hjælper gerne både med sparring omkring dit event, til faktisk arbejde og udstyr til eventet.

Kontakt os på: 

  • Mail: info@webal.dk
  • Tlf.: 40 75 10 95
go  top