Live afvikling af podcast med publikum i lokalet

Podcasten "Bilklubben" med Anders Breinholt, Nils Petter Bro, Christian Grau og Anders Richter´s afsnit 56 skulle laves lidt anderledes end normalt med et lille live publikum. Selve afvikligen skulle ske i VW City Studio´s fede lokaler lige på Rådhuspladsen i indre København.

VW City Studio huser det nyeste inden for den elektriske drivlinje fra Volkswagen af, og var et oplagt sted for afsnittet af Bilklubben. Der var inviteret publikum som kunne overvære indspilningen af dette afsnit af deres podcast som fik sig en rigtig god og sjov oplevelse, samtidig med at publikum blev inddraget i podcasten med spørgsmål og quiz.

Til dette skulle der bruges blandet lyd og teknik udstyr som WebAL var partner på. Her stod vi for at få lyden rundt i lokalet til publikum, ekstra mikrofoner og udstyr til at få publikum med direkte i Bilklubbens podcast. Ligeledes stod vi for det visuelle på de store LED-skærme som er fast installeret i lokalet. Her blev lavet et dashboard hvorfra værterne på Bilklubben nemt og enkelt kunne klikke mellem hvad publikum skulle se undervejs i takt med at de debaterede forskelige emner og biler.

Skal du have hjælp til live afvikling? 

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste arragement. Dette gælder hvad enten det er live eller ej, så kan vi bidrage på den tekniske side.

Tøv ikke med at tage fat i os hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp. Vi hjælper gerne både med sparring omkring dit event, til faktisk arbejde og udstyr til eventet.

Kontakt os på: 

  • Mail: info@webal.dk
  • Tlf.: 40 75 10 95

go  top