Kategori

Passer dit event i kategori? Så læs mere om de forskellige muligheder

Lille - Live Stream

Afvikles ofte direkte i kundens lokaler eller i vores eget opbygget studie som kan tilpasses jeres udseende.

Den "lille live stream" indeholder ofte en færdig pakke med deltagere fra virksomheden foran kameraet og deltagere med via et interaktivt værktøj. Dette kan være direkte stream, Zoom, Teams mf.

Denne løsning er rigtig god til alt fra interne større møder, partner-events, forhandler-events eller events hvor i ønsker at opdatere nogle på nye produkter, funktioner eller andet.

Mellem - Konference

Mellem kategorien er ofte konferencer som bliver afvikling direkte i kundens egne auditorium eller i lejet lokaler ude i byen. Her vil der både være indhold for personer i lokalet så vel som deltagere online.

Denne kategori går ofte under type hybrid-event da den muliggør at både deltagere fysisk til stede og deltagere online kan få en lige så god oplevelse af eventet på hver deres måde.
Der er fokus på at dem udefra ikke blot skal se med, men også føle sig som en del af selve eventet ligeså meget som dem i lokalet.

Stor - Live show

Den store kategori er direkte shows som ofte bliver distribueret live. Her opbygges komplet scenografi som passer til eventet hvor der er mulighed for at have live publikum.

Denne type bruges måde til musik-events og koncerter, award shows og store generalforsamlinger.

Dette er for virksomheder som rigtig gerne vil stå frem og vise størrelse og volume, men også for dem som har indhold til at kunne afvikle et show på et par timer.

Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Livearrangementer - Både store og små

WebAL er leverandør og afvikler til en lang række events som gælder både indendørs og udendørs arrangementer. Vi har mange års erfaring i branchen og en bred vifte af projekter vi trækker på i forhold til viden, erfaringer kompetencer og oplevelser.

Vi sikre en altid 100% professionel afvikling hvad enten det drejer sig om en stor eller lille koncert, stort eller lille konference, generealforsamling eller live stream / broadcast.

WebAL går hele vejen for at skabe et vellykket arrangement eller event. Vi elsker AV og vi elsker live, og dette afspejler sig i alle de løsninger og events vi er med til at skabe i samarbejde med vores kunder.

Vi ved lige præcis hvor mange ender der skal nå sammen hvor at det hele går op i en højere enhed og bliver en succes. Derfor er kommunikation utrolig vigtigt, og her sikre vi at det er nemt for jer med én fast tilknyttet projektleder som er med hele vejen. Det gør det bare nemmest for alle!

WebAL har eget grej til en lang række størrelser og typer af events. Skulle vi ikke selv have det hele eller noget specifikt, så har vi gode partnere i branchen som brænder lige så meget for det som vi gør. Derfor er vi altid leveringsdygtig med top professionelt udstyr. Dette sikre stabilt og vellykket afvikling når udstyret er i orden.

Statisk og dynamisk indhold - Virkemidler

Gennem vores mange events og arragementer har vi lært hvor vigtig helheden er for et event. Derfor bidrager vi både med produktion og rådgivning i forhold til både statiske og dynamiske virkemidler til jeres næste event.

Dette er grafikker, displays, vejvisere, branding og generel eventreklame og information. Dette er vigtigt for den besøgende, og skaber så meget mere værdig for gæsterne, brandet og eventet i sin helhed.

Live koncerter

Live koncert hvor kunster og publikum er i total fokus. Dette sikre at de når hinanden og alle for den bedste oplevelse. Vi er med til at skabe rammen omkring dette med scene, lyd, lys og video til at få alle deltagere med hele vejen igennem.

Vi producerer både indendørs og udendørs koncerter.

Live konferencer

Live afvikling af alt teknikken bag selve konferencen. Dette indebærer scene, storskærme, lyd og lys. Ligeledes live afviklking af alt dette og evt. streames online.

Vi har dækket og afviklet mange storemøder, generalforsamlinger og konferencer gennem tiden. Dette betyder vi har hele pakken og alt udstyret dertil.

Live streaming / broadcast

Vil kan drive jeres event, møde eller arrangement som skal være live eller virtuelt. Det betyder at i vil kunne få fat i hele jeres organisation på samme tid, eller en hel kundegruppe.

De nye virtuelle metoder giver nogle unikke muligheder til meget kost-effektivt at kunne nå rigtig mange mennesker.

Vi leverer streaming og broadcast-produktioner af alt fra møder, konferencer og TV-shows.

Messe event

Teknik og AV til messestande såsom skærme, players, anlæg, speakers og mikrofoner.

Vi er med op design, opsætning, afvikling og nedtagning alt efter ønske.

Udstyr fra eget udlejningslager.

Til toppen